De ITpros diensten

ITpros weet wat er speelt in de hedendaagse ICT van uw organisatie en stemt voortdurend haar diensten hierop af. We hebben voor u de ITpros diensten ingedeeld in drie disciplines:

Hosting

U bent bij ITpros aan het goede adres als u een robuuste, veilige en snelle oplossing wil voor de vervuilende en herrie-makende server apparatuur in uw kantoorpand. Zie hosting simpelweg als het verplaatsen van uw apparatuur naar ITpros' datacenters. In onze datacenters weet u zeker dat uw apparatuur beveiligd is tegen stroomuitval, inbraak, water- en andere schades. Dat levert u voordelen op omdat uw energiekosten afnemen, uw verzekeringspremies omlaag kunnen en u rustiger slaapt in de wetenschap dat er voortdurend backups van uw cruciale data worden gemaakt.

Installatie, inrichting en beheer

Hoewel hosting een hoog niveau van ontzorging voor u kan opleveren, zullen er omstandigheden zijn waar hosting niet de beste oplossing is. De engineers van ITpros hebben tientallen jaren ervaring in de installatie van servers, werkplekcomputers en andere randapparatuur. De inrichting en configuratie van uw IT-componenten gebeurt altijd volgens best practices. Het dagelijkse beheer is onderscheidend omdat we proactief ingrijpen erg belangrijk vinden; dreigende verstoringen worden zo al heel snel gedetecteerd en opgelost.

Telefonie

Al jarenlang is bellen over Internet (VoIP) populair, omdat de kosten hiervan aanzienlijk lager zijn dan bellen over het conventionele telefoonnetwerk. Vooral de laatste jaren is VoIP steeds belangrijker geworden, omdat de techniek inmiddels zeer robuust is en de netwerklijnen die hierin een belangrijke rol spelen steeds sneller en goedkoper zijn geworden. ITpros kan uw telefooncentrale hosten in onze datacenters (hosted VoIP) of uw eigen centrale aansluiten op onze SIP Trunk, waardoor u direct besparingen bewerkstelligt op uw telefoonkosten.

Adresgegevens


 

ITpros

Bredaseweg 53-55

4872 LA Etten-Leur

Communicatie

 

Telefoon: 088-5551700
Fax: 084-7350100
E-mail:  info@itpros.nl
KvK 17209865
BTW NL8183.10.200.B.01
NL86RABO0134474651 

Certificeringen

ITpros engineers zijn gecertificeerd door de diverse partners waardoor u gegarandeerd bent van een optimale dienstverlening.