Hosting

ITpros beschikt over eigen datacenters en een hoge-snelheids privé WAN netwerk. Dat stelt ons in staat om alle door u gebruikte applicaties op onze servers in de datacenters te laten draaien en veilige toegang daartoe te verlenen.

De ITPcloud is onlosmakelijk met hosting verbonden. U hoeft zich immers niet meer bezig te houden met waar welke servers of apparatuur staan, een "core" eigenschap van werken in de Cloud. Door hosting word u ontzorgd van zaken als airco's, onderhoudscontracten, energieverbruik, milieu-aspecten, verzekeringen, inbraakrisico's etc. 

De ITpros datacenters zijn streng beveiligd en voorzien van moderne middelen die storingen en risico's op schade aan apparatuur zoveel mogelijk beperken. 

Toegang tot de datacenters is bij  hosting een belangrijk aandachtspunt omdat al uw data nu altijd via netwerklijnen bereikt moet worden. Omdat u opgenomen wordt in het private WAN van ITpros weet u zeker dat er altijd redundante verbindingen mogelijk zijn en u bij storing aan een netwerklijn ongestoord verder kunt werken.

Samengevat zijn uw voordelen als u kiest voor ITPhosting:

  • Geen eigen servers en IT-apparatuur meer op kantoor, geen kopzorgen over inbraak, airco, herrie etc.
  • Gegarandeerd van altijd de meest moderne servers, IT-componenten en software
  • Altijd toegang tot uw data door redundante verbindingen en apparatuur
  • Verzekerd van continuïteit bij een calamiteit in een datacenter omdat uw data altijd in een uitwijklocatie beschikbaar is
  • Hoge veiligheid door fysieke bescherming van uw data en strenge toegangsbeveiliging tot uw data als benaderd vanaf andere locaties

Adresgegevens


 

ITpros

Bredaseweg 53-55

4872 LA Etten-Leur

Communicatie

 

Telefoon: 088-5551700
Fax: 084-7350100
E-mail:  info@itpros.nl
KvK 17209865
BTW NL8183.10.200.B.01
NL86RABO0134474651 

Certificeringen

ITpros engineers zijn gecertificeerd door de diverse partners waardoor u gegarandeerd bent van een optimale dienstverlening.