Over ons

ITpros heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de IT-dienstverlening. Al meer dan 20 jaar verzorgt het team van professionals het systeem- en netwerkbeheer, migraties en configuraties van (doorgaans zeer complexe) IT-netwerken van haar klanten.

Sinds ruim 10 jaar is ITpros actief in hosted dienstverlening, waarbij uw IT apparatuur in centrale datacenters wordt geplaatst. ITpros heeft tevens substantiële bijdragen geleverd aan de migratie van systemen vanuit fysieke locaties naar ‘the Cloud’.

Onze dienstverlening is ondergebracht in twee bedrijfsonderdelen. ITpros verzorgt al vele jaren de IT dienstverlening voor het bedrijfsleven en de openbare sector. Met ITPcare bedienen we de zorgsector.

Het team van ITpros is gekwalificeerd en gespecialiseerd op de gebieden van kantoorautomatisering, zorgsystemen (Zorgdossier en Callmanager), migraties en virtualisaties. ITpros beschikt over eigen datacenters, waar de systemen actief worden beheerd.

Voor ITpros zijn kwaliteit, transparantie en communicatie kernbegrippen van waaruit wordt gehandeld. U hoeft geen IT-expert te zijn om toch de beschikking te krijgen over de beste IT oplossingen voor uw organisatie. Wij luisteren naar wat úw wensen zijn. Lees hierover meer in ‘De Zeven Zekerheden’ van ITpros en ‘Hoe wij werken’.

Adresgegevens


 

ITpros

Bredaseweg 53-55

4872 LA Etten-Leur

Communicatie

 

Telefoon: 088-5551700
Fax: 084-7350100
E-mail:  info@itpros.nl
KvK 17209865
BTW NL8183.10.200.B.01
NL86RABO0134474651 

Certificeringen

ITpros engineers zijn gecertificeerd door de diverse partners waardoor u gegarandeerd bent van een optimale dienstverlening.